Rollade verkoop

Beste Toet’nbloazers,

Wat gaan we doen?
Dikke Rollades van een kilo varkensfilet, van Vleeshouwerij Saasveld verkopen voor 11 euro per stuk! En neem van mij aan, die zijn echt fijn! Gekruid en vacuüm verpakt. Voor de kerst (ronde 1) of half januari geleverd. (ronde 2)
Waarom gaan we dat doen?
Als we met elkaar er allemaal een paar verkopen, levert dit net zoveel op als een sponsoraktie, dus met relatief weinig moeite en verplichtingen veel geld ophalen, dat is waar we voor gaan.

 

Hoe gaan we dat doen?
Print de lijst (klik) uit, vul de naam in van de koper in en reken 11 euro af.  Overhandig het lijstje of mail Herman Ellenbroek (rollade@toetnbloazers.nl) voor 10 december hoeveel jij er verkocht hebt. Op vrijdagavond 15 december 19:00-21:00 kun je de rollades afhalen in De Steek en afrekenen. Hierna kun je ruim voor de kerst de rollade’s afgeven aan de kopers. (bij grote aantallen gaan we wat overleggen om deze rechtstreeks te leveren)

Waarom een 2e ronde? Met de gala gaan we nog een keer knallen en rollades verkopen. De sluitingstermijn hiervan is op 15 januari, de uitreiking op 19 januari.
Aan wie gaan we die rollade’s verkopen: Vraag je collega’s, buren, familie, sportclub, of je baas om het hele personeel er 1 kado te doen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *