Jonkheer Teun I & Jonkvrouw Fleur

Na een geheimhouding van 8 maanden en 17 dagen mogen zij het dan eindelijk hardop uitspreken: Jonkheer Teun en Jonkvrouw Fleur zijn dit jaar de jongeren hoogheden 2018 van C.V. de Toet’nbloazers!

Het carnavalsbloed giert al 22 jaar door het lichaam van Jonkheer Teun. Zijn opa is de derde stadsprins van C.V. de Toet’nbloazers. Ook zijn vader is stadprins geweest in 1997 en als klap op de vuurpijl was Jonkheer Teun zelf jeugdprins in 2002. De afgelopen jaren zat Teun bij de altijd dorstige jongerenraad, maar is hij ook wekelijks te vinden bij de fanatieke groep van de wagenbouw.
In het dagelijks leven is Jonkheer Teun aan het werk bij bouwbedrijf Droste te Hengelo. Afgelopen Juli heeft hij zijn studie bouwkunde afgerond en vanaf komend januari gaat hij weer naar school om de opleiding te volgen tot uitvoerder.

Niet alleen bij Jonkheer Teun is carnaval met de paplepel ingegoten. Ook Jonkvrouw Fleur komt uit een echte carnavalsfamilie. Haar opa en vader zijn stadsprins van Borne geweest. Bij Jonkvrouw Fleur zit het carnaval in haar bloed. Ze zit al vanaf haar 5e bij de dansmarietjes van C.V. de Toet’nbloazers en is in 2005 jeugdprinses geweest. Deze fantastische Jonkvrouw is 19 jaar en komt uit Borne. Ze studeert voor Sport en bewegen te Enschede. Ze geeft training bij RKSV NEO en voetbalt bij dames 1.

De hoogheden vinden het fantastisch om dit jaar met elkaar en met alle andere carnavalisten carnaval te mogen vieren. Dit hele jaar vieren zij carnaval onder hun lijfspreuk:

‘Met disse wagenbouwer en dansmarietje aan de top, zet wie heel Boorn op zien kop!’