Contact

Op deze pagina vindt u de contact gegevens van C.V. De Toet’nbloazers. Hieronder vindt u de gegevens van ons secretariaat.

Secretaris: Karlijn Schopman
Krabbenbosweg 300
7555 ET Hengelo
Tel. 06-53453873
secretaris@toetnbloazers.nl

Voor algemene vragen verwijzen wij u door naar onderstaand contactformulier:

Naam (Verplicht)

Mailadres (Verplicht)

Onderwerp

Bericht

Geld declareren?
Heb je uitgaven gedaan voor de vereniging en je wilt dit declareren? Gebruik dan onderstaande Excelsheet om de kosten door te geven en stuur deze naar de penningmeester.
Declaratieformulier voor commissies

Je bericht op de site/Facebook?
Zelf berichten aanleveren voor de website en Facebook is uiteraard mogelijk. Wel moet je bericht een duidelijke link hebben met onze vereniging. Verder is het belangrijk om je bericht volledig en duidelijk te verwoorden, zorg voor duidelijk tijden, locaties en data. Kom je er niet uit? Overleg is altijd mogelijk. Mail je bericht naar webmaster@toetnbloazers.nl

Foto’s insturen voor de site/Facebook?
Heb je leuke foto’s van een feestje, optocht of andere activiteit? Stuur ze op! We plaatsen ze graag! Wel is het belangrijk om de foto’s op de juist manier aan te leveren. Wij ontvangen de foto’s graag via Dropbox of WeTransfer, andere kanalen zijn uiteraard in overleg mogelijk.

Om het leuk te houden vragen we jullie om rekening te houden met de volgende spelregels:

– Maak foto’s van mensen waarbij ze in de lens kijken, vraag of ze op de foto willen en niet teveel “zaalfoto’s”. Het fotoalbum moet zo uitnodigend zijn dat mensen niet alleen de pagina’s met overzichtsfoto’s bekijken, maar alle foto’s stuk voor stuk en zelfs foto’s gaan bewaren en delen op social media.

– Verwijder direct of achteraf onscherpe of mislukte foto’s

– Maak je 10 foto’s van een optreden, wagen, groep, enz… zoek dan de 2 beste eruit

– Geen foto’s maken van etende / (alcohol) drinkende mensen, houd er rekening mee dat het fotoalbum op de site openbaar is!

– Geen aanstootgevende foto’s

Voldoen de foto’s niet aan bovenstaande spelregels, dan worden de foto’s niet geplaats. (zoek dus zelf de foto’s uit en lever alleen de beste in!)